Velkomstgruppe
Projekt udvalg
resized image
Lotte Højmark Mundt
Koordinator
Info!
resized image
Inger Nielsen

Info!
resized image
Susanne Jessen

Info!
»Det er da godt nok en varm velkomst«

Sådan skrev Ugeavisen Varde den 9. februar 2014.
Man skal gøre lidt ekstra plads i køkkenskabene, hvis man har fundet sig et lækkert hus i Nordenskov og flytter til byen udefra.

Siden 1. september 2013 har det nemlig været fast procedure, at man som tilflytter bliver taget imod med en kurv fra Nordenskovs velkomstgruppe, på billedet er det parret Maiken Olesen og Bjørn Skovgaard Nielsen og deres to sønner der får overrakt velkomstkurven af Inger Nielsen og Kate Andersen som er nabo til parret.

Kurven laves af Daglig Brugsen, indholdet er sponseret af Borger- og sogneforeningen og indeholder derudover en NIM fortynder (snaps) som NIM Industrimontage i Øse skænker og en vandflaske, som er fra vandværket. I kurven ligger også sognets foreningsblad NØWS og en velkomstmappe, hvori foreninger og virksomheder beskriver sig selv. I mappen er der adskillige gavekort, som for eksempel til vinsmagning, havegødning, rabat på bilreparation, til middag på kroen og meget mere.

Velkomstkurven klar til de nye tilflyttere til Nordenskov

Mere end velkomstkurve
Velkomstgruppen er et initiativ mod afvikling og fraflytning, velkomstgruppen arbejder derfor i en bred vinkel for at fremme tilflytning til området. Mange har sikkert hørt om velkomstgruppen i forbindelse med kaserneflytning fra Sønderborg til Varde.
Kontakt
Velkomstgruppe
Lotte Højmark Mundt
Mail: lottehoejmark@gmail.com


Projekt status
2015-02-22
Vi vil gerne have alle virksomheder med i velkomstmappen
Der er i mappen mange virksomheder, men vi vil gerne have de sidste med.

Har du virksomhed i Øse sogn kan du skrive til Inger Nielsen på ingerverner@gmail.com. Inger vil hjælpe med at få din virksomhed med i mappen.
Seneste nyt
27. marts 2018 kl. 10:21
resized image
18-21 på Kroen 5. april
19. juni 2016 kl. 14:25
resized image
udviklingsplan for Nordenskov
20. april 2016 kl. 17:46
resized image
7 æbletræer på Knudsens plads