Mælkefestival – en oplevelse for hele familien

Forsiden ligenu
7. september 2018 kl. 21:25
resized image
7. september 2018 kl. 21:14
resized image
Øse Sangkor
7. september 2018 kl. 21:35
Mælkefestival – en oplevelse for hele familien
Print Kommenter Del
Sat på Byportalen af: Otto Jørgensen.
Til årets Mælkefestival i Helle Hallen den 15-16 september, hvor land og by mødes, er der oplevelser for både store og små.
Køer, får, geder, grise, høns og kaniner for dem som godt kan lide dyr, og en rodeotyr for dem, som gerne vil udfordres. Lørdagen står i malkekøernes tegn og om søndagen er det kødkvæget, der indtager pladsen. Der er naturligvis kåring af de mange dyr i ringen, som blandt andet også fyldes med hundeopvisning, trampolinspring og veterantraktoropvisning. Dertil kommer kaninhop konkurrencer mm. DM i håndmalkning, hvor alle kan være med til at kæmpe om at blive mester i dette. Grisevæddeløb, som altid er super underholdende, afvikles af Landboungdom, hvor de kårer den hurtigste gris. Maskiner og traktorer i alle størrelser, hvor børnene kan prøve pedaltraktorbanen eller hoppe/legeland, mens de voksne tjekker de rigtig store maskiner og traktorer ud eller måske kigger på en havetraktor, minilæsser eller andet spændende udstyr. Indenfor er der delikatesser og smagsprøver på fødevaremessen, hvor søndagen krydres med den TV kendte Micki Cheng fra ”Den store Bagedyst” og DR Ultra På Bolig og fritidsmessen kan du finde inspiration indenfor blandt andet hus og have, kunst og boligindretning, livsstil og velvære, grøn energi, cykler og scootere, dametøj og meget mere. Den brede vifte af spændende ting giver masser af muligheder for nye ideer indenfor både bolig og fritid og måske en god handel. Særlig til børnene har vi åbnet op for gratis adgang til svømmehallen og skydebanerne. Ponyridning kan også prøves. Særligt om lørdagen er der på parkeringspladsen opstillet skaterbaner med show og afprøvning af banen. Dette efterfølges af MCI Science kemishow, hvor flere kemiske reaktioner prøves af. Om søndagen tager Agerbæk Brandvæsen over med opvisning. Spændende og inspirerende dage for unge som ældre, hvor der forventes over 10.000 besøgende. Faktaboks: 55 Malkekøer til kåring 30 Kødkvæg til kåring 20 Får og geder til kåring Masser af kaniner til kaninhop Torvegrise til grisevæddeløb 150 stande ude og inde

Kommenter artiklen
Angiv fornavn og efternavn. Skriv din kommentar i kommentarboksen og klik på send knappen. NB: Skriv altid i en god tone! Upassende Kommentarer fjernes, gå efter emnet - ikke personen!

Skriv kommentar


Annonce

Artikel info

Helle Hallen


Kontakt:

post@hellehallen.dk
75 19 51 11
www.helle-hallerne.dk


Artikel hentet: 1275 gange


Kontakt Byportalen:

info@nordenskov.dk
31 66 44 28


Artikel relateret
7. september 2018 kl. 21:25
Årets Julefest
2. september 2017 kl. 18:58
Årets Julefest
5. juni 2016 kl. 07:41
Helle Hallen satser på stor messe til efteråret