Præmiere sejr til Nordenskov UIF Volley

2. oktober 2017 kl. 20:26
Volley:
Præmiere sejr til Nordenskov UIF Volley
Print Kommenter Del
Sat på Byportalen af: Otto Jørgensen.
Sejr til Nordenskovs 1. division herre i deres første turneringskam på 3-2 (13-25, 18-25, 25-11, 25-20, 15-4) over det bundrutinerede mandskab fra Randers.
Sejren kom i hus efter en spændingsfyldt kamp i Randers, hvor Nordenskovs drenge i starten af kampen var under pres. Et pres, som opstod pga en manglende stabilitet og sikkerhed i eget angrebsspil. Dette blev klogt udnyttet af Randersholdet, som viste, hvilke knapper der skulle trykkes på for at Nordenskovs unge hold blev forstyrret. Inden starten af 3.sæt foretog cheftræner Simon Højen nogle taktiske ændringer, som skulle vise sig at være succesfulde, herunder fokus på egen serv mod udpegende servemål og justeringer i angrebsudvejene. Samtidig kom Søren Reimann på banen og scorede flere point gennem uhyggelige gode blokader. Jakob Vestergaard Petersen supplerede ligeledes med et servepres, som gjorde det meget vanskeligt for Randers overhovedet at komme til et etableret angreb. Disse justeringer kombineret med en god portion vestjysk vilje til at vinde betød, at Randers i store dele af de sidste 3 sæt stort set var uden chance for at komme til fadet. Denne vilje udviste især Anders Gravesen gennem fight og støtte til sine holdkammerater. Cheftræner Simon Højen udtaler efter kampen: Det var frustrerende for holdet at opleve at kun meget lidt fungerede i de 2 første sæt, men derved blev glæden og stoltheden over sejren det større. Kampen har givet os mulighed for at udbygge vores værktøjskasse med mentale redskaber, hvor vi nu har prøvet at være bagud og alligevel vinde. Vi har samtidig også fået erfaringer med taktiske redskaber, som helt sikkert vil hjælpe os i fremtiden. Næste kamp er på lørdag i Århus, hvor det unge hold fra Nordenskov skal møde oprykkerholdet fra Lyseng IF.

Kommenter artiklen
Angiv fornavn og efternavn. Skriv din kommentar i kommentarboksen og klik på send knappen. NB: Skriv altid i en god tone! Upassende Kommentarer fjernes, gå efter emnet - ikke personen!

Skriv kommentar


Annonce

Artikel info

NUIF


Kontakt:

syver1974@hotmail.com
26 79 40 31
www.nuif.dk


Artikel hentet: 1478 gange


Kontakt Byportalen:

info@nordenskov.dk
31 66 44 28


Artikel relateret
14. november 2017 kl. 20:43
Pligtsejr til Nordenskov volleyball
29. oktober 2017 kl. 20:36
Træls nederlag i en lærerig kamp: Nordenskov volleyball er ude af herrernes landspokalturnering.
29. oktober 2017 kl. 13:23
Sejr til Nordenskov over talentmaskine fra Odense