Bacon-cheeseburgerne i Nordenskov er populære

1
25. april 2016 kl. 21:07
Mia Green har rigtig fået gang i Grillen Nordenskov:
Bacon-cheeseburgerne i Nordenskov er populære
Print Kommenter Del
Sat på Byportalen af: Otto Jørgensen.
Den skulle være et eksamensprojekt med arbejde for en. Men efter mindre end et halvt år er der fem ansatte i Grillen Nordenskov.

Mia Green møder alle med et bredt smil, når de kommer ind hos Grillen Nordenskov. Det har hun god grund til. Siden den 20-årige iværksætter slog dørene op, er det kun gået fremad.

– Folk har været rigtig gode til at støtte op, og der kommer kunder fra det omliggende område og fra Varde. Vores bacon-cheeesburger er populær. Vi har lavet over 2000 af dem, siden vi åbnede. Vi sælger i det hele taget rigtig mange burgere, fortæller Mia Green, der får hjælp af kæresten Mathias Schmidt-Madsen til at markedsføre Grillen Nordenskov på blandt andet Facebook.

Arbejdet i Grillen Nordenskov får Mia Green også hjælp til. Oprindelig var det hendes plan at klare det hele selv, men efter mindre end et halvt år har hun fem unge piger ansat, heraf tre over 18 år. De må tage lukkevagter, så Mia Green også kan holde fri et par aftener i ugen.

– Her kommer mange mennesker, senest har vi fået sat et hegn op om vores terrasse, så den er klar til sommer. Vi rammer bredt, konkluderer Mia Green, der egentlig startede Grillen Nordenskov, fordi hun skulle bruge en erhvervsvirksomhed, hun kunne analysere, når hun skulle skrive speciale til sin uddannelse som handelsøkonom.

Det er så hendes egen virksomhed, hun skriver om netop i denne tid. Specialet, der handler om markedsføring og at skabe liv i byen, skal afleveres den 27. maj. I juni skal hun så til afsluttende eksamen.

Ugeavisen Ansager

Søren Madsen
25 Apr 2016

Med det efternavn, må hun være en efterkommer af Hans Green. Han ville have været rævestolt af Grillen.

Kommenter artiklen
Angiv fornavn og efternavn. Skriv din kommentar i kommentarboksen og klik på send knappen. NB: Skriv altid i en god tone! Upassende Kommentarer fjernes, gå efter emnet - ikke personen!

Skriv kommentar


Annonce

Artikel info

Ugeavisen Ansager


Artikel hentet: 2116 gange


Kontakt Byportalen:

info@nordenskov.dk
31 66 44 28


Artikel relateret
22. maj 2016 kl. 16:12
Øse kirkegård d. 24. august kl. 19.00.: Gå med på kirkegårdsvandring i Helle-området
20. maj 2016 kl. 20:17
Se billederne: Øse Festival er sol, hygge og musik
22. september 2015 kl. 17:18
Nordenskov får nyt vand